Beck et al. Services ca angajator

Cum arată viața (de la birou) în Beck et al. Services?

Hai să faci cunostință cu noi şi cultura noastră organizațională.

Dincolo de tipare

Cu noi, nu există locul de muncă rigid, cu prezență strictă de la 9 la 5. Ceea ce contează sunt rezultatele orientate spre client. Cu noi, puteți lucra, organizȃndu-vă independent, pe proiectele clienților, chiar de la începutul colaborării noastre, într-o echipă internațională, într-un mediu de lucru atractiv. Inovația companiei noastre se bazează pe expertiza angajaților, iar opinia ta este întotdeauna binevenită. Esti pregătit să intri într-un mediu IT internațional?

Cariera ta

Oferim oportunități de dezvoltare individuală - complet lipsite de ierarhii. Oferim perspective profesionale și zone interesante de operare. Cultura noastră organizațională se caracterizează printr-un angajament absolut orientat spre serviciile oferite, ceea ce așteptăm, de asemenea, şi de la tine.

Odată asimilată și dobândită experiența practică în proiecte pe client, aveți posibilitatea să vă asumați responsabilitatea pentru strategii corporate alături de noi. Nu vă mulțumiți cu mai puțin. Așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaştem personal.