Social Compass

Social-ul are multe fațete. Pentru implementarea în cadrul companiei, nu este foarte uşor de plasat într-o anumită categorie. Nu face parte dintr-o funcție, ci necesită o abordare interdisciplinară. Cu toate acestea, este doar un proiect, printre multe altele, cu care companiile se confruntă în ziua de azi. Vă acordăm sprijinul nostru, astfel încât să nu consumați timp și resurse inutile.

Din multitudinea de experiențe în proiectele din ultimii ani, ne-am dezvoltat o metodologie pe care o numim Social Compass - Orientation for High Performance Collaboration (Social Compass - Orientare pentru Colaborare de Înaltă Performanță). Un compas este un instrument care ajută la menținerea orientării. În Social Compass-ul dezvoltat de noi, există șase puncte cardinale, care deschid spațiul de acțiune pentru implementarea cu succes a unui proiect de Social Business:

 

Readiness: Definirea punctului de plecare corect. La începutul călătoriei. Și pe parcursul traseului de urmat. Cu Social Readiness Check Workshop de la Beck et al. Services, localizăm afacerea dumneavoastră în ceea ce privește nivelul de maturitate și eficiența colaborării sociale.

 

Business Value: Este extrem de important să se alinieze cu obiectivele de afaceri, cu scopul de a exprima în mod consecvent răspunsul la întrebarea "De ce colaborare? “. În workshop-ul nostru despre Strategia de aliniere, aducem împreună termenii de Social și Business și dezvoltăm modele eficiente de utilizare.

 

Workplace Design: Cu ajutorul evaluării Social Software-ului, alegem tehnologia potrivită pentru afacerea ta. Noi gȃndim în viitor: Colaborarea este o parte esențială din Digital Workplace. Vasta noastră experiență în domeniul IT ne poziționează ca un interlocutor competent cu departamentul IT al companiei dumneavoastră.

 

Realization: Oamenii iubesc schimbarea atunci când aceasta duce la o creștere de cursuri alternative de acțiune. Oamenii reacționează negativ cȃnd ei sunt supusi schimbării. Implementarea corectă a soluției de Social este, prin urmare, de o importanță deosebită. Avem experiență şi ajutăm la Comunicare, Activare și Schimbare. Și, desigur, clasica implementare propriu-zisă.

 

Evolution: Dezvoltăm împreună cu tine valorile potrivite pentru tine, cu ajutorul metodologiei noastre Social KPI. Dezvoltăm Social Support pentru compania ta. Vă ajutam să obțineți rezultate mai bune, constant. Asigurăm High Performance Collaboration (colaborarea de înaltă performanță).

 

Value Patterns: Ați introdus deja Social-ul și doriți să atrageți mai multe beneficii? Noi vă ajutăm să îmbinați direcțiile individuale de utilizare.

 

Nu vă îngrijorați. Am defalcat subiectele în workshop-uri gestionabile, care conduc la recomandări practice de acțiune. 

The Social Compass