Serviciile Beck et al. Services

Dezvoltăm afacerile dumneavoastră 

Trăim vremuri captivante pentru IT. Mai mult ca niciodată, domeniul IT devine un conductor sau prevestitor al succesului  unui bussiness. Transformarea digitală este în plină desfășurare şi odată cu ea vin nenumărate provocări pentru o companie IT. Activarea inovației, fără a neglija cercetările efectuate deja, gestionarea unui domeniu care evoluează la viteze diferite şi inspirarea  mediului antreprenorial cu  tehnologii revoluționare, sunt doar câteva dintre sarcinile unei organizații IT moderne.

Stăpȃnim deja cu succes transformarea de la furnizorul tradițional de servicii IT la factorul acreditat să producă transformarea digitală. Beneficiați de experiența noastră în aceste domenii!

Serviciile noastre

Social

Comunicarea și colaborarea se află în centrul tuturor schimbărilor. Colaborarea digitală schimbă astfel nu numai colaborarea în cadrul companiei, dar și cu partenerii și, de asemenea, cu clienții.

Cloud

Ca forță motrice a schimbării, Cloud-ul  modifică fundamental punctul nostru de vedere, referitor la infrastructura IT. Prin viteza suplimentară, datorită internetului rapid și serverelor performante, precum și prin agilitate, infrastructura cloud creează multe oportunități noi.

Analytics

Prin Social Collaboration și Cloud, tot mai multe date devin disponibile și tot mai multe decizii pot fi luate, sprijinindu-se pe informații actualizate.

Portofoliul nostru conține soluții demonstrate pentru Social Analytics și IT Operations Analytics.

Combinat cu tradiționalul Support Services, vă ajutăm să obțineți  performanțe de top în afacerile dumneavoastră.