IT Operational Analytics

Presupunând că definiția dată de noi economiei, ca economie bazată pe date, este corectă, o întreprindere pe deplin funcțională din punct de vedere IT, care oferă angajaților săi condiții superioare pentru îndeplinirea sarcinilor, capătă o importanță deosebită. Prin urmare, nu a fost niciodată mai important ca acum să se cunoască, în orice moment, ce tehnologii IT performante sunt disponibile pentru angajați și modul în care acestea pot fi îmbunătățite, dacă este necesar. Beck et al. Services vă oferă instrumentele IT potrivite – on premise sau sub formă de servicii.

Service Desk & Support

Control ferm pe fiecare desktop

Desktop Quality Monitor generează informații în timp real despre performanța și fiabilitatea tuturor activităților şi aplicațiilor de pe desktop. Astfel, service-desk-ul are toate computerele sub control, în orice moment.

Infrastructură & Network

Optimizare pentru utilizatorul final

Desktop Networking Monitor arată o hartă a activităților de rețea din perspectiva utilizatorilor finali. Arată cât de bine funcționează schimbul de date între diferite puncte finale sau de cȃtă performanță din partea rețelei este nevoie pentru a rula o aplicație. Pe baza acestui serviciu de date, cei de la service-desk şi suport sunt în măsură să răspundă rapid atunci când lucrurile devin complicate.

Risc & Securitate

Contracarearea abaterilor & încălcărilor normelor de conformitate

Trusted Desktop Monitor realizează o revizuire dinamică a reglementărilor și neregulilor găsite. Astfel, este posibil să se determine, în orice moment, care aplicații din rețea sunt conforme și se comportă ca atare. Riscul de atacuri poate fi, astfel, redus la minim și comportamentul neadecvat, distructiv al aplicațiilor, poate fi detectat într-un stadiu incipient.

Desktop

Software la zi, în orice moment                                      

Desktop Monitor oferă informații cu privire la activitatea contextuală de pe desktop. În acest fel, cei de la Service Desk observă dintr-o privire dacă versiunea de software folosită este de actualitate, dacă sunt aplicate patch-urile curente sau dacă sunt disponibile update-uri.