WEB ANALYZER

Dupa cum presupune chiar numele său, cu serviciul Social Analytics analizăm datele din Social Media sau din platformele de Social Business Collaboration. Pentru acest serviciu Beck et al. Services a dezvoltat propriul instrument, cu Valuescope, numit "WEB ANALYZER".

Analiza Social Media

Cunoaşte ceea ce gȃndeşte web-ul

Dacă se cunoaște ceea ce îşi doresc clienții, ai un avantaj imens. Analiza noastră Social Media face transparent ceea ce spun utilizatorii despre produse, evenimente și companie pe web, în social media și forumuri. Vă oferim în conformitate cu Motorul nostru de Limbaj Natural, nu numai date-sentiment simple, dar, de asemenea, o analiză de acțiune în profunzime, care este alimentată de date din emisfera digitală.

Doriți să:

  •  ştiți ce spun clienții dumneavoastră despre companie şi produse / servicii?
  •  ştiți ce se scrie despre competitori?
  •  generați lead-uri?

Din perspectiva marketing-ului și a PR-ului, social media marketing, comunicarea, sau cel puțin observarea dialogului din social media, pentru a observa așa-numitele "Furtuni de cotroverse" sunt în prezent necesare pentru orice afacere, fie ele mari sau mici şi indiferent de grupul de clienți (B2B / B2C).

Noi captăm diversitatea de informații dintr-o varietate de canale Social Media pentru tine.

Analiza social media poate oferi, de asemenea, contribuții valoroase și low cost pentru proiectele de inovare, introducerea de noi produse sau ca o completare la cercetarea de piață. Ca Social Media Manager nu ar trebui să fiți implicați în lectura a mii de declarații, ci să obțineti perspective relevante din Social Media și să analizați rezultatele pentru strategiile de comunicare și de marketing, pentru dezvoltarea de produse și servicii, precum și pentru a dezvolta în continuare politici și măsuri.