BackUp & Cloud Recovery

Oricine poate face backup la servere şi restaurarea fișierelor pe server. Dar ce se întâmplă dacă serverul nu funcționează corespunzător, un server oarecare, sau performanțele necesare  flotei de servere ridică probleme şi soluția este disponibilă numai în câteva zile? Sau în cazul în care un site este deconectat de la rețea, de exemplu, ca urmare a unui dezastru regional?

Acesta este momentul când recuperarea în cloud devine interesantă. Medii rapide de aplicații de boot și specialişti se asigură că nu numai că nu se pierd nici un fel de date în cazul în care flota dumneavoastră de computere cedează, dar, de asemenea, că munca poate continua foarte repede. Dacă este necesar ca sprijin, de asemenea, cu un calculator din magazin sau un iPad privat de la un birou Regus. Un mediu de recuperare în cloud va costa nesemnificativ în cazul în care este în uz. Este pregătit  pentru utilizare imediată, deoarece nimic nu este transmis prin link-uri WAN lente. După aceea pur şi simplu se opreşte conexiunea, fără alte costuri suplimentare.

Cloud Recovery funcționează cel mai bine atunci când toate backup-urile curente sunt efectuate în cloud. Arhitecții noştri certificați în cloud sunt fericiți să răspundă cum funcționează acesta mai exact şi la ce să se acorde o atenție sporită.

Obțineți maleabilitate prin înlocuirea echipamentelor costisitoare de backup şi soluții de outsourcing media complicate, cu soluții de backup la prețuri convenabile, în cloud. Cu serviciul nostru de Cloud Backup, oferim spațiu de stocare ieftin pentru backup şi de încredere, de la AWS, în data center-ul dvs. sau în rețea corporate. Puteți continua să utilizați software-ul existent de backup. Noi avem grijă de toată tehnologia și garantăm performanța şi securitatea pentru backup în cloud. În timp ce datele dvs. rămân în Germania. Adaptăm backup-ul în cloud în funcție de nevoile tale, dacă cresc cu timpul.

Acest serviciu complet Cloud Backup este format din pachete de servicii pe care le puteți accesa în mod individual:

 • Consultanță şi implementare: Determinarea performanței şi a cantității necesare, pe baza Recovery Point Objectives (RPOs), Recovery-Time Objectives (RTOs) şi configurarea şi ajustarea Enterprise Backup Software de la cei mai importanți producători, pentru atingerea obiectivelor urmărite de utilizare a backup-ului în cloud.
 • Instalare şi gestionare gateway: Instalare de gateways  pentru backup, de la furnizori de top, printre care, NetApp Steel, Ctera, Veeam şi AWS Storage Gateway cu configurații de criptare şi redundanță corespunzătoare. Administrarea gateway-urilor include mentenanța, update-uri şi troubleshooting.
 • Automatizarea managementului ciclului de viață pentru backup: Cloud Backup se face de obicei pe gateway-uri de backup în data center. De acolo, backup-urile sunt replicate în mod automat pe medii de stocare solide de către AWS. Înainte de transfer, datele sunt de-duplicate, comprimate şi criptate cu cheile definite de utilizator. Acest lucru asigură faptul că doar serviciile de informații străine ajung să aibă acces la datele criptate, dacă este cazul. Politicile ciclului de viață controlează cât timp datele de backup sunt stocate în centrul de date, pentru recuperarea rapidă. Politicile reglementează, de asemenea, când backup-urile sunt mutate din mediile de stocare solide cloud într-o arhivă pe termen lung şi mai favorabilă, în cloud şi când backup-urile se şterg, de exemplu, la sfârșitul perioadei de retenție.

Obțineți maleabilitate prin schimbarea infrastructurii costisitoare de recovery, cu cloud-ul. Oferim scenarii demonstrabile de recuperare a aplicațiilor dvs. în Virtual Private Clouds (VPCs) cu serviciul nostru de Cloud Recovery Service, în toate regiunile AWS disponibile la nivel mondial. Backup-urile regulate în cloud garantează cea mai recentă versiune de date. Noi ne ocupăm de ajustările scenariului complet, garantăm pentru recovery point objectives (RPOs) şi recovery time objectives (RTOs), precum şi pentru siguranța şi uşurința în utilizare a mediului de Cloud Recovery. Adaptăm Cloud Recovery dacă aplicațiile sau cerințele dumneavoastră de Disaster Recovery se schimbă în timp. Acest serviciu complet Cloud Recovery Service este format din pachete de servicii pe care le puteți accesa în mod individual:

 

 • Consultanță şi implementare de Cloud Recovery: Analiza de scenarii de Cloud Recovery, stabilirea resurselor şi nevoilor de performanță, conceptul şi implementarea script-urilor de recuperare.
 • Teste de aplicare automată: script-uri automatizate de verificare a funcționării scenariilor de cloud recovery.

Cloud Recovery Service - rezervat în mod individual sau în ansamblu - poate fi folosit, de exemplu, pentru:

 • Etapa a doua de Cloud Recovery pentru toate mediile de aplicabilitate a companiei dumneavoastră: în timp ce restaurarea are loc în data center, se face şi o restaurare rapidă într-un mediu cloud temporar.
 • Replică a mediului de producție pentru testare, simulări, expertize sau reproducerea de tranzacții în afara mediului de producție.
 • Medii de recuperare pentru partea critică a infrastructurii de comunicații, precum e-mail, documente importante (SharePoint, fişiere de pe servere), sistemele de chat și video / audio pentru conferințe, ale conducerii şi Departamentului de Relații Publice, stocate în alte regiuni și continente, dacă este necesar.
 • Stocarea pe termen lung a aplicațiilor care sunt supuse unor reglementări specifice de conformitate.
 • Bonus pentru utilizatorii de Cloud Backup & Cloud Recovery Services
 • Backup-urile tradiționale pe termen lung au rolul de a conserva sistemele de aplicații şi datele companiei pe diferite medii de stocare solide care se externalizează din motive de conformitate. Este dificil să reproduci tehnologia existentă cu decenii în urmă şi software-ul de backup pentru restaurarea datelor. În plus, este costisitor să stochezi hardware de server compatibil şi software de virtualizare, apoi intervin alte dificultăți atunci când acestea sunt necesare: Oare echipamentul vechi chiar mai funcționează după atȃția ani? În ce stare ajung casetele aici din zona de stocare? Care a fost configurarea folosită în acel moment? Mai ştie cineva ceva despre astfel de lucruri?
 • Utilizatorii noştri de Backup & Recovery Services în cloud nu trebuie să îşi facă griji cu privire la securitatea sistemelor de aplicații active. Ei beneficiază în mod automat de arhivarea pe termen lung în cloud. Profită de acest serviciu oferit bonus. Acesta vă permite să evitați probleme complexe şi să economisiți bani cu arhivarea pe termen lung. Utilizȃnd serviciul nostru de backup şi arhivare cloud, vom analiza şi clasifica backup-ul pe termen lung pentru sistemele şi aplicațiile dumneavoastră, iar cele mai sensibile dintre ele se migrează în mod special în cloud. Noi preluăm sarcina de adaptare periodică a scenariilor de recuperare, avem grijă de efectuarea de teste de restaurare şi automatizam scenariile dumneavoastră de Cloud Recovery sub formă de cod.
 • Dacă vreodată va fi nevoie să fie aduse la o stare executabilă, apare doar costul resurselor cloud din timpul perioadei de utilizare. Toate costurile pentru asigurarea mediilor adecvate de rulare a arhivelor din data center-ul dumneavoastră, sunt suportate de către noi.