Cloud Hibrid

Serverele și dispozitivele de stocare au devenit tot mai ieftine în ultimii 10 de ani. Din cauza virtualizării, avem de 4 ori mai multe servere logice, iar costurile administrative au crescut de 3 ori mai mult decȃt înainte. Cerința de stocare crește exponențial, prin fișiere cu informații de densitate tot mai ridicată (de exemplu: fotografii, video) și perioadele de păstrare sunt mai lungi.

În infrastructurile IT tradiționale, "Păstrarea luminilor aprinse" devorează deja 77% din totalul resurselor IT. Teoretic, virtualizarea trebuia să rezolve această problemă. Cu toate acestea, abordarea manuală tradițională de a face instalări personalizate pe computere, stocarea și rețelistica, nu reduce efortul administrativ. Proiectarea și planificarea, instalarea, configurarea, testarea și integrarea, patch-uri și update-uri, maintenance și troubleshooting, upgrade-uri și înlocuirea fiecărei componente, sunt probleme actuale.

Cu toate acestea, conform unui studiu Gartner, 95% din toate implementările de private cloud au eșuat până acum.

Utilizatorii care folosesc cloud hibrid, utilizează în paralel diferite infrastructuri IT - centre de date clasice, mediile de servere virtualizate și Virtual Private Clouds (VPC) de la Amazon Web Services (AWS). Companiile pot decide care aplicații se implementează, pe ce sisteme și unde pot fi stocate datele.

 • De exemplu, unde rulează CRM-ul mai eficient - local sau în public cloud? Ar trebui să-l rulăm în întregime din cloud, sau doar componente ale aplicației, care nu lucrează cu informații de identificare personală?
 • Are sens să operăm o bază de date on-premise, în cazul în care diferite fluxuri de lucru din cloud au acces la aceasta?

Arhitecții Beck et al. Services, certificați în Enterprise Cloud Architects, vă vor ajuta să răspundeți acestor întrebări, pe baza unor criterii bine definite.

Lasă loc de mişcare afacerii tale prin optimizarea fermelor de servere, extinde-ți puterea de calcul prin soluții cloud și automatizează sistemele prin "Infrastructura sub formă de cod". Folosind serviciul nostru Managed Hybrid Cloud Service, vom analiza și clasifica volumul de lucru din cadrul sistemelor de aplicații, fermele de servere sau centrele de date și le vom migra către Virtual Private Cloud (VPC), cu AWS. Integrăm fluxurile de lucru migrate în cloud cu VMware vCenters existente sau sisteme de management de la Microsoft System Center și oferim monitorizare performantă şi transparentă. Avem grijă de optimizarea şi ajustarea continuă a sistemelor, administrăm procesele de update-uri, backup și recovery si vă automatizăm infrastructura sub formă de cod.

Acest serviciu complet, Managed Hybrid Cloud, este format din pachete de servicii pe care le puteți achiziționa în mod individual:

 • Consultanță şi implementare pentru dezvoltarea VMWare / fermelor Hyper-V: Identificarea resurselor şi nevoilor de performanță şi recomandarea proceselor propuse migrării, conform analizei făcute şi efectuarea migrării propriu-zise.
 • Automatizarea pe baza principiului "Infrastructura ca un cod": Analiza, descrierea şi automatizarea proceselor de Microsoft Server, sub formă de cod.
 • Simplificarea prin infrastructuri convergente: Reconstrucția tradiționalelor ferme şi blade servere sub forma unei "infrastructuri convergente" și private-cloud pentru medii de business mici, medii și mari.
 • Co-Locație pentru propriul hardware într-o locație fizică apropiată de Cloud-ul public: Migrarea de directoare de autentificare, carduri de credit, baze de date ale pacienților, date sensibile legate de dezvoltări şi simulări, etc., în cel mai mare data center din Europa. Acest lucru permite viteze comparabile LAN-urilor, atunci când se accesează resurse de la / spre cloud, Hadoop, sau HANA BigData din cloud către serverul propriu.

Serviciile de Managed Hybrid Cloud- rezervate în mod individual sau în ansamblu - pot fi folosite, de exemplu, pentru:

 • Optimizarea fermelor de servere pentru creşterea productivității, prin migrarea fluxurilor de lucru mai puțin critice în VPC. Exemplu de client: Q_PERIOR.
 • Consolidarea serverelor distribuite în locații corporate globale.
 • Utilizarea extinsă a fermelor de servere virtualizate.
 • Evitarea extinderii costisitoare ale centrelor de date proprii, BladeCenter, Enterprise Storage și licențelor de virtualizare.
 • Respectarea reglementărilor specifice de conformitate pentru distanța între data center-ul primar și cel de backup.

Lasă loc de mişcare afacerii tale, prin extinderea opțiunilor de stocare, folosind serviciul ieftin din cloud și eliberează spațiul de stocare enterprise, costisitor. Cu serviciul nostrum Cloud Storage Service, oferim mai multe opțiuni de stocare din AWS cloud în data center-ul dumneavoastră, dacă este necesar. Noi avem grijă de toată tehnologia și garantăm disponibilitatea și performanța Cloud Storage. Adaptăm stocarea în cloud conform cerințelor dumneavoastră, daca nevoile cresc în timp.

Acest serviciu complet, Cloud Storage Service, este format din pachete de servicii pe care le puteți utiliza în mod individual:

 • Consultanță și segmentare Cloud Storage: Determinarea performanței, scopului și cantității, recomandarea și migrarea pe segmente potrivite de stocare (SSD, Windows File, NAS, Web Storage, stocare pe termen lung, optimizări de baze de date).
 • Realizarea şi operarea de Storage Gateway: Instalare de gateway-uri de stocare de la furnizori de top, inclusiv NetApp Steel gates, Panzura, Ctera și AWS Storage Gateway, cu configurații de criptare și redundanță corespunzătoare. Administrarea gateway-urilor include operațiunile de maintenance, update-uri și troubleshooting.
 • Co-Locație pentru propriul spațiu de stocare sau sistem de arhivare într-o locație fizică apropiată de Cloud-ul public: acces rapid al aplicațiilor cloud sau clustere Big Data la datele care trebuie stocate în data center-ul propriu, din motive de conformitate.

Serviciile de Cloud Storage - rezervate în mod individual sau în ansamblu - pot fi folosite, de exemplu, pentru:

 • Expansiunea serverelor existente către spațiu pe disc low-cost, folosind SCSI LUNs din cloud
 • Backup pe Disk to Cloud pentru arhivare
 • Acces optimizat la seturi de date de pe web sau clustere Big Data (stocare adresabilă HTTP)
 • Segmentarea seturilor mari de date pe Windows DFS sau servere NAS
 • Alternativă pentru Windows DFS Replication în medii complexe
 • Soluții pentru Windows Global Lock lipsă, când se editează fișiere replicate
 • Migrare de date low-cost pe termen lung şi ştergerea datelor la sfȃrşitul perioadei de stocare obligatorii, în conformitate cu legile in vigoare

Cloud computing este eficient numai în cazul în care sunt disponibile conexiuni fiabile de rețea în bandă largă către cloud. De aceea, asigurăm o legătură stabilă și sigură între rețeaua dumneavoastră și Virtual Private Cloud AWS cu serviciul nostru Cloud Connectivity Service, dacă este necesar. Punem la dispoziție tehnologia completă și garantăm disponibilitatea și performanța conectivității către cloud. Adaptăm conexiunea către cloud, dacă nevoile dvs. cresc în timp și ne asigurăm că setările de Securitate sunt actualizate conform normelor în vigoare.

Acest serviciu complet, Connectivity Service, este format din pachete de servicii pe care le puteți utiliza în mod individual:

 • Consultanță / Implementare a conectivității: Determinarea lățimii de bandă și performanței rețelei, precum și recomandarea de tehnologie adecvată (VPN, MPLS, DirectConnect). Implementare, suport şi administrare a conectivității.
 • Realizarea şi operarea de Gateway: Construirea / Instalarea de gateway-uri cu reguli de rutare și firewall-uri BGP/OSPF corespunzătoare. Administrarea gateway-urilor include operațiunile de maintenance, update-uri și troubleshooting.

Serviciile de conectivitate - rezervate în mod individual sau în ansamblu - pot fi folosite, de exemplu, pentru:

 • Conectivitatea între centrul de date, rețeaua internă și VPC
 • Monitorizare trafic de date și transparență
 • Optimizarea MPLS și Internet VPN