Microsoft Server din Cloud

Funcționarea serverelor de Windows, Exchange și SharePoint costă o gramadă de bani şi rezervă o mulțime de profesioniști IT de top, care sunt necesari în altă parte. Echipele de proiect care utilizează Google for Work sau anexe, utilizând Office 365, afectează costurile de operare on premise / utilizator. Update-urile constante, upgrade-urile predispuse la erori și repararea unor bug-uri complexe care nu au încă precedent la alți clienți enterprise, copleşesc echipe IT care ar trebui să se ocupe de alte sarcini.

Simplificați-vă mediile de lucru Microsoft, prin optimizarea fermelor de servere şi automatizarea și orchestrarea serverelor Microsoft din cloud, pe baza principiului "Infrastructura sub formă de cod". Cu ajutorul serviciului nostru Microsoft Server Cloud, vom analiza Active Directory, Windows, Exchange și SharePoint folosite de dumneavoastră. Migrăm selectiv secțiuni cu volumul de lucru cel mai semnificativ spre un Virtual Private Cloud (VPC) de la AWS. În acest scop, ne bazăm pe template-uri testate, complet automatizate pe care le adaptăm cerințelor dumneavoastră. Integrăm procesele migrate cu mediile existente de gestionare Microsoft System Center. Oferim, de asemenea, monitorizare transparentă și simplă, la standarde înalte de performanță. Avem grijă de optimizarea continuă a sistemelor, administrăm complet automatizat procesele de update-uri, backup și recovery și vă păstram mediul hibrid Micrososft perfect fucțional şi la zi.

Acest serviciu cloud de Managed Microsoft Server este format din diferite pachete de servicii pe care le puteți accesa în mod individual:

 • Consultanță pentru dezvoltarea şi realizarea de medii de lucru SharePoint şi Exchange: Identificarea resurselor şi nevoilor de performanță şi recomandarea  proceselor propuse migrării, conform analizei făcute şi efectuarea migrării propriu-zise.
 • Automatizarea pe baza principiului "Infrastructura ca un cod": Analiza, descrierea şi automatizarea proceselor de Microsoft Server, sub formă de cod.
 • Co-Locatie pentru propriul hardware într-o locație fizică apropiată de  Cloud-ul public: Migrarea de controlere de domeniu Active Directory, Windows file servers, servere Exchange şi SharePoint în cloud, aproape de cel mai mare data center din Europa. Acest lucru permite viteze comparabile LAN-urilor, atunci când se accesează resurse de la / spre cloud.

Microsoft Server în cloud poate fi utilizat, de exemplu, pentru:

 • Operarea aplicațiilor .NET în condiții de deplină siguranță, eficiență şi cu o distribuție la nivel global în zonele demilitarizate necesare (DMZ), pentru a profita de performanța de top a internetului, Elastic Load Balancer (ELB), Content Distribution Network (CDN), CloudFront şi Route53 DNS Services.
 • Medii de test / demo sau replici ale mediului productiv pentru dezvoltare, debugging sau testarea de noi funcționalități, ce pot utiliza resursele cloud ieftine şi ușor accesibile, în loc să folosească spațiu valoros de pe serverele locale.
 • Soluții hibride mai ieftine şi mai eficiente de înaltă disponibilitate (HA) pentru medii Microsoft Server, cu scopul de a reduce costurile, de a reduce complexitatea şi de a îmbunătăți performanța.
 • Pentru toate situațiile în care se doreşte o funcție specifică în rețeaua corporate, dar nu pe server, cu administrare şi suport.

Oferim următoarele servere Microsoft în cloud:

 • Active Directory
 • Windows Fileserver/DFS
 • SQL-Server şi Internet Information Server (IIS)
 • Exchange
 • SharePoint
 • Skype for Business/Lync [in planning]
 • Microsoft Dynamics [in planning]