DocuWare

DMS (Document Management System) reprezintă soluții de organizare, depozitare și gestionare a documentelor electronice, care eficientizează procesele de business și cresc productivitatea unei companii. Informația structurată eficient permite accesarea sa rapidă, facilă și sigură, iar lipsa arhivelor analoage are avantajul reducerii hârtiei consumate și a spațiului fizic ocupat în mod nenecesar. Soluțiile DMS pot fi utilizate independent sau integrate în soluțiile ECM (Enterprise Content Management), având impact asupra întregii companii și asigurând că aceasta e pregătită pentru întâmpinarea nevoilor de business moderne.

O astfel de soluție de ultimă generație pentru managementul documentelor electronice pe care v-o propunem este DocuWare. Când folosiți DocuWare, vă alăturați miilor de lideri din diverse domenii care au descoperit cum cea mai bună platformă de ECM din industrie le îmbunătățește procesele la toate nivelurile companiilor lor. DocuWare poate procesa automat orice tip de document (documente financiar-contabile, documente administrative, prezentări, contracte), indiferent de sursă, prin proceduri interne de control, care sunt apoi clasificate și puse la dispoziția utilizatorului, pentru accesare ulterioară. Cu ajutorul DocuWare, toate documentele dintr-o companie trec printr-un proces de arhivare digitală, pentru a fi apoi stocate într-o singură sursă. Documentele sunt protejate de accesul persoanelor neautorizate prin existența parolelor individualizate și pot fi accesate prin intermediul cuvintelor cheie sau al listelor disponibile în meniul de organizare.

 

DocuWare on-premise

Soluția DocuWare on-premise se instalează pe serverele dumneavoastră și poate fi folosită în cadrul întregii companii. Modelul flexibil al licenței noastre, precum și variatele modele de software, vă permit adaptarea soluției la nevoile specifice companiei dumneavoastră. Avantajele pe care vi le oferă soluția cuprind: interfața user-friendly, ușurința administrării, integrarea rapidă, securitatea absolută a datelor și scalabilitatea.

DocuWare Cloud

Puteți depozita, căuta, afișa, descărca, edita și integra documentele în procesele dumneavoastră de business prin intermediul internetului, fără a fi necesară instalarea vreunui software pe calculatorul dumneavoastră local. Avantajele pe care vi le oferă soluția cuprind: disponibilitatea aproape universală (e nevoie doar de o conexiune la internet), siguranța, scalabilitatea, costurile flexibile, instalarea și mentenanța nenecesare