Social: Technology & Support

Acesta nu va funcționa fără tehnologie. Beck et al. Services vă ajută să introduceți platforma potrivită sau să schimbați platforma tehnologică, în cazul în care acest lucru ar fi util. Facem design-ul pentru cea mai potrivită Arhitectură Informațională și personalizăm Social Workplace în funcție de nevoile dumneavoastră. Avem grijă de administrarea platformei - fie că este vorba de cloud, sau on premise și de interfețele cu alte sisteme.

Instructorii noştri de Social Support fac coaching şi sprijin temporar în faza de implementare și actionează, la cerere, ca un Community Manager al comunităților de asistență. Abordarea noastră metodică este Social Compass.

Serviciile noastre caracteristice

Alegerea platformei

Beck et al Services cunoaște fiecare instrument comun, fiecare program și fiecare suită de sisteme din sectorul de social business. Pe baza unui set de criterii detaliate și prioritățile lor, vom realiza o selecție într-un timp foarte scurt.

Implementarea tehnică

Ne asigurăm că fiecare angajat are instrumentele adecvate - fixe sau mobile. Vom analiza în avans care concepte de livrare sunt adecvate în afacerea dumneavoastră.

Administrare & Suport pentru platformă

Beck et al. Services administrează infrastructura platformei dumneavoastră și asigură servicii de asistență, astfel încȃt angajații dumneavoastră să poată lucra întotdeauna  în mod optim pe platformă.