Managed Services

Suntem puternici în proiectarea și construirea de arhitecturi IT și servicii IT.

Ne place să administrăm aceste servicii pentru dumneavoastră, astfel încât să aveti o grijă în minus. Bazat pe serviciul așteptat și SLA (performanță, disponibilitate, rapiditatea în reacție) facem design-ul mediilor și proceselor de lucru pentru a avea grijă de infrastructura de bază și procesele sale - de la monitorizarea la patching, schimbări, backup și troubleshooting. Stăpânim acest lucru atat în medii convenționale, precum și în medii cloud și hibride.

Nu numai că avem grijă ca tehnologia folosită să fie corectă, dar de asemenea ne asigurăm că toată comunicarea asociată procesului este transparentă şi procesele noastre sunt în mod clar de agreate cu dumneavoastră, precum și delimitate și integrate.

Îmbunătățirea continuă nu este doar un slogan pentru noi - este o parte a monitorizării permanente a proceselor noastre, iar performanțele sunt continuu optimizate. Este şi oportunitatea de propuneri concrete de modificări de configurare și tehnologie (de exemplu, de modificare a unei platforme, sau pentru trecerea la cloud) atunci când acestea pot îndeplini cerințele clientului chiar mai bine.